Levensveranderende carrières

Een carrière starten bij Novo Nordisk is meer dan een job krijgen. Het is een kans om het leven van miljoenen mensen met een ernstige chronische ziekte te verbeteren.

Of je nu deel uitmaakt van het leveren van insuline aan patiënten over de hele wereld, het ontdekken van de volgende doorbraak in een van onze ultramoderne onderzoekscentra, het werken met ons is echt levensveranderend.

Wij zijn een trots levenswetenschappelijk bedrijf met een missie om ervoor te zorgen dat mensen met een chronische ziekte een volwaardig leven kunnen leiden. Miljoenen mensen vertrouwen ons.

We worden geïnspireerd door het leven in al zijn vormen en gedaanten, ups en downs, kansen en uitdagingen. Van onze collega's in het laboratorium, die werken aan het veranderen van levens door middel van baanbrekende behandelingen, tot onze collega's die duurzaamheid centraal stellen in onze processen en werken aan het verlengen van het leven op onze planeet, deze missie om levens te verbeteren is de kern van elke actie die we ondernemen.

Verandering is een constante - verandering in levensstijl, verandering in technologie, verandering over de hele linie. Bij Novo Nordisk wachten we niet op verandering. Wij gaan ermee aan de slag.

We zijn een dynamisch bedrijf in een nog dynamischere industrie, en we weten dat wat ons op de plaats heeft gebracht waar we nu zijn, niet noodzakelijkerwijs de reden is waarom we in de toekomst succesvol zullen zijn.

Daarom zetten we ons voortdurend in om de manier waarop we werken en het leven van de patiënten die we bedienen te verbeteren, door innovatieve oplossingen te creëren die passen bij de manier waarop mensen willen leven. Om dit te bereiken omarmen we een geest van open-mindedness en experimenteren, waarbij we streven naar uitmuntendheid zonder ons te fixeren op perfectie.

Wij waarderen onze medewerkers om de unieke vaardigheden, achtergronden en perspectieven die zij aan tafel brengen. We werken er voortdurend aan om het beste in al onze mensen naar boven te halen en bieden zo mogelijkheden voor ontwikkeling en het creëren van een mobiliteitsmilieu binnen het bedrijf. We streven ernaar een werkomgeving te bieden die geweldig is om in te zijn en om van te zijn.

Het is erg belangrijk voor ons dat iedereen die bij ons werkt zich bevoegd voelt als werknemer en als persoon. We moeten allemaal de mogelijkheid hebben om snel te handelen, beslissingen te nemen en wendbaar te zijn.

Met een carrière bij ons bedrijf zal je vanaf het begin een verschil voelen. Een gevoel van inspiratie dat voortkomt uit een gedeeld geloof in het aansturen van positieve veranderingen voor mensen, gezinnen en gemeenschappen overal ter wereld, en het is een gezamenlijke inspanning. We vertrouwen op het gezamenlijke potentieel en de samenwerking van onze meer dan 64.000 medewerkers.

Maak in de video hierboven kennis met Marie Darting, één van onze wetenschappers, en hoor meer over haar werk als formuleringsdeskundige, haar perspectief op ontwikkelingsplannen en de impact die haar werk heeft op mensen die met een chronische ziekte leven.

We zijn opgericht in 1923 en vandaag de dag zijn we een wereldwijd opererend gezondheidszorgbedrijf met het hoofdkantoor net buiten Kopenhagen, Denemarken.

Ons doel is om veranderingen teweeg te brengen om diabetes en andere ernstige chronische ziekten, zoals obesitas en zeldzame bloed- en endocriene aandoeningen, te verslaan. Dat doen we door wetenschappelijke doorbraken te realiseren, de toegang tot onze geneesmiddelen te vergroten en te werken aan het voorkomen en uiteindelijk genezen van diabetes.

Met bijna 100 jaar ervaring, een van de breedste diabetesproductportfolio's in de gezondheidszorg, en een bekroonde pijplijn van innovatieve producten, is ons succes gebaseerd op onze bedrijfswaarden - de Novo Nordisk Way.

Kom meer te weten over wie we zijn.