Uw naam *

Voer uw naam in

Uw e-mail *

Moet een geldig e-mailadres zijn Waarde moet een geldige e-mail

Uw bericht *

Voeg een bericht toe

*

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB Volgende bestandsextensies zijn toegestaan .xls,.xlsx,.doc,.docx,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png {{crossValidationError['attachment'].crossValidationErrorMessage}}
Volgende bestandsextensies zijn toegestaan .xls,.xlsx,.doc,.docx,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png
U kan bijvoorbeeld afbeeldingen, rapporten of andere bestanden toevoegen die kunnen helpen bij het begrijpen en behandelen van uw bericht. Wanneer u een bestand bijvoegt, wees geduldig bij het doorsturen van uw bericht.

Privacybeleid * *

Gelieve het privacybeleid te aanvaarden
Recaptcha vereist

Om de veiligheid van onze producten te waarborgen is het van groot belang om klachten en eventuele bijwerkingen te kunnen ontvangen. Novo Nordisk moedigt patiënten en zorgverleners aan om klachten en bijwerkingen die tijdens het gebruik van één van onze producten optreden te melden via het telefoonnummer +32 (0)2 556 05 80 of via het bovenstaande contactformulier. 


Indien u of de persoon voor wie u ons contacteert momenteel ernstige bijwerkingen heeft, gelieve dan eerst contact op te nemen met uw arts of een zorgverlener voor u de bijwerking aan ons rapporteert.

Om toegang te krijgen tot jouw profiel buiten het sollicitatieproces, moet je een functie op de website selecteren en vervolgens op “Apply now” klikken.  Zodra je op “Apply now” klikt, word je doorgestuurd naar de vacaturepagina waar je in de bovenste menubalk Profiel weergeven kunt selecteren, en waar je je kunt aanmelden en de Sollicitaties kunt openen. 

Nadat je je hebt aangemeld kan je de functie(s) waarop je hebt gesolliciteerd, je sollicitatie(s) en de status van je sollicitatie(s) bekijken.  

Na het inloggen op jouw profiel kom je in het kandidatenprofielscherm waar je Mijn Documenten kan selecteren.

Hier kan je uploaden vanaf een apparaat, Dropbox of Google drive. Let op, je kunt slechts één cv per keer bewaren.

Talent Acquisitie zal jouw cv en interesse bekijken in combinatie met de vereisten van de functie. Als er interesse is om je verder te laten gaan in het proces zal een Novo Nordisk Talent Acquisition vertegenwoordiger contact met je opnemen met betrekking tot de volgende stappen. 

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren. 

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren.