Carrièremogelijkheden

Om toegang te krijgen tot jouw profiel buiten het sollicitatieproces, moet je een functie op de website selecteren en vervolgens op “Apply now” klikken.  Zodra je op “Apply now” klikt, word je doorgestuurd naar de vacaturepagina waar je in de bovenste menubalk Profiel weergeven kunt selecteren, en waar je je kunt aanmelden en de Sollicitaties kunt openen. 

Nadat je je hebt aangemeld kan je de functie(s) waarop je hebt gesolliciteerd, je sollicitatie(s) en de status van je sollicitatie(s) bekijken.    

Na het inloggen op jouw profiel kom je in het kandidatenprofielscherm waar je Mijn Documenten kan selecteren.

Hier kan je uploaden vanaf een apparaat, Dropbox of Google drive. Let op, je kunt slechts één cv per keer bewaren.

Talent Acquisitie zal jouw cv en interesse bekijken in combinatie met de vereisten van de functie. Als er interesse is om je verder te laten gaan in het proces zal een Novo Nordisk Talent Acquisition vertegenwoordiger contact met je opnemen met betrekking tot de volgende stappen. 

 

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren. 

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren