Carrièremogelijkheden

Mis geen enkele carrièrekans!

Als we geen openstaande functie hebben die voor jou geschikt is, raden we je aan om een vacature-alert te maken. Als er een job open staat, laten we het je weten!

FAQ

Veelgestelde vragen

Als je eenmaal hebt gesolliciteerd op een functie kan je de status van het rekruteringsproces volgen door je aan te melden bij je profiel en Sollicitaties te selecteren.

Om toegang te krijgen tot jouw profiel buiten het sollicitatieproces, moet je een functie op de website selecteren en vervolgens op “Apply now” klikken.  Zodra je op “Apply now” klikt, word je doorgestuurd naar de vacaturepagina waar je in de bovenste menubalk Profiel weergeven kunt selecteren, en waar je je kunt aanmelden en de Sollicitaties kunt openen. 

Nadat je je hebt aangemeld kan je de functie(s) waarop je hebt gesolliciteerd, je sollicitatie(s) en de status van je sollicitatie(s) bekijken.    

Ja, je kan je cv dat op je profiel staat aanpassen zolang je profiel actief blijft in het systeem.

Na het inloggen op jouw profiel kom je in het kandidatenprofielscherm waar je Mijn Documenten kan selecteren.

Hier kan je uploaden vanaf een apparaat, Dropbox of Google drive. Let op, je kunt slechts één cv per keer bewaren.

Talent Acquisitie zal jouw cv en interesse bekijken in combinatie met de vereisten van de functie. Als er interesse is om je verder te laten gaan in het proces zal een Novo Nordisk Talent Acquisition vertegenwoordiger contact met je opnemen met betrekking tot de volgende stappen. 

 

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren. 

Talent Acquisition communiceert met kandidaten in verschillende fasen van het rekruteringsproces. In de meeste gevallen ontvangt de kandidaat minimaal een e-mail over zijn of haar sollicitatie.

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren