Job agent

Je hebt je met succes aangemeld voor onze Job Agent!

U ontvangt uw eerste e-mail wanneer relevante vacatures, aangepast aan uw voorkeuren beschikbaar komen. Terwijl u wacht, neem een kijkje op onze nieuwste vacatures hieronder vermeld of meer informatie over hoe het is om deel uit te maken van Novo Nordisk.

FAQ

Mensen vragen ons vaak

Zodra je hebt gesolliciteerd op een functie kun je de status van het wervingsproces volgen door je aan te melden bij je profiel en de Solliciteerecoreerdheid Jobs Te selecteren.

Om toegang te krijgen tot uw profiel buiten de sollicitatieprocedure moet u een positie op de website selecteren en op Nu toepassenklikken.  Zodra u op Nu toepassen klikt, wordt u doorgestuurd naar de positiepagina waar u Profiel weergeven selecteren op de bovenste menubalk, u aanmelden en de toegerekende accordeon Taken openen.

Nadat u zich hebt aangemeld, u de positie(en) bekijken waarop u hebt gesolliciteerd, uw sollicitatie(s) en de status van uw sollicitatie(s) bekijken.

Ja, je je cv dat op je profiel staat bewerken zolang je profiel actief blijft in het systeem.

Nadat je je hebt aanmelden bij je profiel, word je naar het profielscherm van de kandidaat gebracht waar je Mijn documentenselecteren.

Hier u uploaden vanaf een apparaat, drop box of google drive.  Let op, u slechts één cv tegelijk in het bestand bijhouden.

Zodra u heeft gesolliciteerd naar een functie bij Novo Nordisk ontvangt u een geautomatiseerde mededeling waarin u wordt geïnformeerd dat uw aanvraag is ontvangen.

Talent Acquisitie beoordeelt je CV en interesse in samenhang met de eisen van de rol.  Als er interesse is om u vooruit te laten gaan in het proces, wordt u gecontacteerd door een Novo Nordisk Talent Acquisition Representative met betrekking tot de volgende stappen.

Als herinnering u altijd de status van uw toepassing bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en toegepaste takente selecteren.

Talent Acquisition communiceert met kandidaten in verschillende fasen van de recruitment lifecycle. In de meeste gevallen ontvangt de kandidaat minimaal een e-mail over zijn sollicitatie.

U uw toepassingsstatus altijd bekijken zodra u zich aanmeldt bij de systeem en selecteer Profiel weergeven en door toegepaste taken teselecteren.