Op 18 juni begint een groep van Novo Nordisk BeLux-medewerkers aan de Climbing for Life (Diabetes) fietstocht op de Galibier in Frankrijk. De challenge voert hen door een aantal van de mooiste en meest uitdagende gebieden in de Alpen, en zij verheugen zich op de gelegenheid om zichzelf fysiek en mentaal uit te dagen. Climbing for Life is meer dan een recreatief bewegingsevenement. Het is tevens campagne gericht op diabetes en de preventie ervan en wil aantonen dat sportieve prestaties perfect haalbaar zijn voor mensen met diabetes en dat lichaamsbeweging een essentiële pijler is in de preventie en de behandeling van diabetes. 

Veel geluk! 

Lees meer (externe link)

De Healthy Childhood Challenge wordt georganiseerd door Novo Nordisk in samenwerking met UNICEF, en u kunt meedoen om 100.000 dollar aan financiering van Novo Nordisk te winnen !

Deze Challenge gaat over het vinden van creatieve en innovatieve manieren om verandering teweeg te brengen om alle kinderen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken.

Novo Nordisk BeLux daagt u uit! Heb jij een briljant idee dat een gezonde omgeving bevordert waarin kinderen kunnen gedijen? Uw idee kan misschien de aanzet geven tot die nodige verandering.

Bezoek https://www.novonordisk.com/sustainable-business/preventing-childhood-overweight-and-obesity.html voor meer informatie (externe link)