België

Onze updates tijdens de COVID-19 pandemie

Tijdens de COVID-19 pandemie blijft onze betrokkenheid met onze patiënten, onze werknemers en onze partners onveranderd. We zullen onze geneesmiddelen blijven leveren aan personen met diabetes en andere ernstige chronische ziekten, de gezondheid van onze werknemers beschermen en acties ondernemen om artsen en verpleegkundigen te ondersteunen in de strijd tegen COVID-19.

Elke dag rijzen er weer nieuwe vragen en we willen u op de hoogte houden met updates over de levering van onze geneesmiddelen, antwoorden geven aan de patiënten en over hoe u contact met ons kunt opnemen.

 


Device assembly production, Hillerød, Denmark

 

Continue levering van cruciale geneesmiddelen

Momenteel ondervinden we geen leveringsproblemen. We zijn goed voorbereid op situaties zoals deze en we hebben een opslagbeleid dat levering op lange termijn garandeert. Dit is belangrijk omdat we omgaan met levensbelangrijke geneesmiddelen waarvan patiënten over de hele wereld elke dag afhankelijk zijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat gezondheidsinstanties en apotheken hun best doen om de beschikbaarheid van levensbelangrijke geneesmiddelen tijdens COVID-19 te garanderen, en we kunnen u verzekeren dat onze huidige voorraadniveaus normaal zijn.

We blijven de situatie op de voet volgen en onze updates delen.

 


Male wearing protection mask looking out the window

 

Mensen met diabetes en andere ernstige chronische ziektes

Als u of iemand die u kent door het leven gaat met diabetes, obesitas of een andere ernstige chronische ziekte, is het logisch dat u zich zorgen maakt. Omdat aan velen van ons gevraagd wordt om thuis te blijven, zijn er veel vragen over zowel lichamelijke als geestelijke problemen.

Deze uitzonderlijke toestanden roepen veel vragen op gedurende deze periode zowel fysisch als mentaal.

We willen tips en adviezen delen die u hopelijk nuttig vindt.

Meer informatie over het omgaan met diabetes in de periode van het coronavirus

Meer informatie over COVID-19 en obesitas

 


Novo Nordisk employees from our production wearing safety masks

 

Bijdragen aan de strijd tegen COVID-19

We gebruiken onze expertise, middelen en wereldwijde bereik om bij te dragen aan het wetenschappelijk onderzoek en ondersteuning met essentiële medische benodigdheden.

Naarmate zich nieuwe problemen ontwikkelen, werken we nauw samen met overheidsinstanties en internationale instanties die reageren op de COVID-19 pandemie.

We blijven bijdragen waar we kunnen en richten ons op het behoud van de levering van onze levensreddende geneesmiddelen aan mensen met ernstige chronische ziekten.

Bekijk onze acties en bijdragen

 


Pharmacy, drawer with medicine

 

Zorgen voor onze werknemers

Om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te beschermen, hebben we alle niet-productiemedewerkers gevraagd om tot nader order thuis te werken.

Tijdens deze buitengewone arbeidsomstandigheden zorgen we ervoor dat medewerkers ondersteuning krijgen om actief te blijven, op ergonomische wijze thuis te kunnen werken en over een digitale werkplek beschikken.

We nemen maatregelen om het aantal werknemers dat op onze productielocaties werkt zo laag mogelijk te houden en te zorgen dat zij de aanbevolen afstand houden tijdens het werk. We vragen alleen die werknemers voor wie COVID-19 niet beschouwd wordt als een gezondheidsrisico.

 Veelgestelde vragen :
Over onze werkzaamheden en activiteiten

Veelgestelde vragen :
Voor mensen met diabetes en obesitas


Neem contact met ons op

In tijden zoals deze willen we duidelijkheid bieden aan zorgverleners, patiënten, partners en anderen. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op   [+32 (0)2 556 06 07]

BE20CD00018